Cs g matchmaking

Amatörradionyheterna | Amateur Radio News Sweden – The

Posted: 2018-01-08 06:39

More video «Cq contest»

Nyheter Amatörradionyheterna är ett oberoende och självständigt nyhetsmagasin med tonvikt på amatörradio. När vi har möjligheter tar vi även upp andra typer av aktuella samhällsfrågor, framför allt inom beredskap och nationell säkerhet.
Verktyg Vår verktygslåda är till för att du som radiooperatör ska kunna följa konditioner och rymdväder i realtid samt veta vad som är på gång på banden.
Agenda I Agendan återfinns allt vi får veta om kommande evenemang inom Amatörradiosverige.
Syns man inte, finns man inte.
Hjälp oss att hålla agendan aktuell. Det är upp till varje klubb eller arrangör att meddela oss om kommande aktiviteter, som man vill se publicerade i Agendan.
. och några nyttiga länkar Under fliken länkar ("Links") i huvudmenyn finns en del länkar som vi erfarenhetsmässigt vet att många radioamatörer använder.

Facebook - Log In or Sign Up

Amatörradions variant av Kejsarens nya kläder
När dammet efter den upphaussade mätningen har lagt sig, konsultarvodena betalats, de nya provfrågorna för blivande radioamatörer formulerats av PTS samt SSA:s utbildningsmaterial fastställts — då står de inblandade med ändorna bara. Känner aktörerna möjligen stolthet över att ha skapat sin alldeles egna amatörmässiga version av Kejsarens nya kläder?

Ulla och Jörgens hemsida

Telia tillhandahåller underhåll från lägstbjudande
Underhållet av Telias telefonnät, det som vårt samhälle byggt upp och betalat för innan bolaget privatiserades och reades ut på aktiebörsen, är sedan länge utarrenderat till de företag som utfäst sig att ta minst betalt. Precis som dåtidens fattigvårdsstyrelser försöker Telia att undandra sig sitt ansvar och sina kostnader. Telias service har förminskats till en reklamfloskel i fyrfärgstryck på dyrbart bestruket papper.

«Cq contest» in images. More pictures on the theme «Cq contest».

daterar in Kungälv